Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

Aug 26, 2019

Je weet vaak al lang wat je te doen staat.

Als je blijft zitten en niet in actie komt, ben je lui. Dan hoef je niet te klagen, dan ligt dat bij jezelf. Je weet meestal wel wat je te doen staat, het gaat er om dat je in actie komt!


Aug 19, 2019

Iedereen heeft in zijn team wel een collega die vooral zwart-wit denkt en overtuigd is van zijn eigen gelijk. Zeker als diegene een dominante plek inneemt, vraagt dat sterk leiderschap om iedereen in je team tot zijn recht te laten komen en diegene uit te dagen om breder te kijken.


Aug 12, 2019

Mentale kracht en fysieke assertiviteit wordt belangrijker in een maatschappij waar klanten steeds veeleisender worden en agressie ook in de zorg en dienstverlening normaler lijkt te worden. Zorg dat je mensen ‘fit for the job’ zijn.


Aug 5, 2019

Heb jij alleen maar A-spelers of functioneert een medewerker niet goed genoeg?
Alleen door het gesprek hierover aan te gaan, zal er wat veranderen. Voor de collega die niet voldoende presteert, maar ook voor de rest van je team. Duidelijkheid brengt perspectief.