Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

Sep 30, 2019

Bewust positieve gedachten trainen door affirmaties. Dagelijks tegen jezelf bewuste zinnen uitspreken over hoe je wilt zijn, helpen je om te bereiken wat je wilt. Uitspreken waar je in wilt geloven bij jezelf geeft je de kracht om het uit te voeren.


Sep 23, 2019

Sparren met gelijkgestemden geeft je inzicht, inspiratie en een bredere kijk. Ga dus actief een mastermind of intervisiegroep samenstellen. Ook als je op dit moment geen coaching of opleiding volgt, heb je zo toch je eigen platform waardoor je de beste versie van jezelf wordt.


Sep 16, 2019

6 tips om voet aan de grond te krijgen in een heftig team. Door de tijd te nemen, te kiezen voor laaghangend fruit en het vragende gesprek te voeren, door transparant te zijn. Jij bent degene die hoop en kaders kan bieden. En degene die een oplossing heeft voor het probleem van jouw eigen baas. Dus hoe zet je hem in.


Sep 9, 2019

Appen en sociale media zorgt voor afleiding en vertraging van het werk. Waarom zou je hierop sturen? Kaders omwille van de kwaliteit en productiviteit. 50 minuten knallen en dan 10 minuten pauze gunnen.


Sep 2, 2019

We werken allemaal langer. Zeker in sommige sectoren is de gemiddelde leeftijdsgrens ver boven de 40. Hoe zorg je dat jij en je collega’s in beweging blijven en flexibel kunnen inspelen op dat wat de organisatie in de toekomst van ze vraagt?