Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

Jul 29, 2019

Wat geef jij je mensen mee aan principes en waarden? Want je werking is groter dan je denkt, dus wees je er bewust van door jezelf te kennen en te weten wat jij belangrijk vindt in het leven.


Jul 22, 2019

Als je team of organisatie in zwaar weer verkeert, heb jij dan een visie voor je medewerkers waar ze zich aan vast kunnen houden?

Hoe kun je hoop en houvast geven in lastige tijden en zo je mensen ondersteunen.


Jul 15, 2019

Krijg jij wel eens een compliment? En hoe vaak deel je ze uit? We vinden het vaak heel gewoon wat mensen doen. Maar in een waarderende cultuur werken mensen harder en beter. Gratis brandstof met enorm veel impact.


Jul 8, 2019

Ben jij ook zo druk? En ligt dat aan je baan, je chef, je team of je collega’s? Zolang je dat gelooft, zul je druk blijven. Want zij gaan het niet voor je veranderen, dat kun je alleen zelf doen.


Jul 1, 2019

Als je de lat heel hoog legt, duurt het wel heel lang voordat je successen kunt vieren. En daarmee maak je je leven onnodig ingewikkeld. Groeien en resultaten bereiken kun je ook opdelen in kleine stappen. Zodat je stevig staat en daardoor vooruit komt.