Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

Oct 28, 2019

Wij als mensen vinden het allemaal lastig om iemand aan te spreken. Zeker op het werk doen we dat liever niet. Ons sociale brein houdt daar niet van. Onbewust houdt dat ons stil. Het reptielen- en zoogdierenbrein bepaalt minstens 85% van ons handelen.

Dus wil je actief investeren op het inzetten van ons rationele brein...


Oct 21, 2019

Sommige dominante en verbaal duidelijke collega’s zijn pittig op de werkvloer. Insights Discovery laat zien dat zij veelal een enorme drijfveer hebben om de juiste dingen te doen.

En om daar vanuit aan de buitenwereld duidelijk te maken wat er moet gebeuren. Deze hervormers ontdekken dat groen en geel meer benutten in...


Oct 14, 2019

Lastige taken schuif je het liefst voor je uit. Waar je tegen op ziet, kost je energie. Stel het niet langer uit, maar doe het als allereerste. Dan hoef je er niet meer tegen aan te hikken en wordt je razend productief.


Oct 7, 2019

Op veel werkplekken krijgen collega’s steeds meer te maken met ontevreden en agressieve klanten. Het verbaast me hoe gemakkelijk onbeschoft gedrag een gewoonte mag worden. Hoe zit dat eigenlijk bij jou als leidinggevende? Hoe makkelijk accepteer jij onfatsoenlijk werk?