Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

Jun 24, 2019

Sta jij wel eens stil bij hoe het werkelijk met je gaat. Je zegt vast vaak: goed. Maar neem de tijd om daar eens een kwartier over na te denken? Is dat zo? Wat gaat dan goed? En waar ben je niet blij en tevreden mee? Als je dat namelijk weet, kun je ook bijsturen.


Jun 17, 2019

Als je jezelf kent, kun je bewuster kiezen hoe je je gedraagt. Snap je beter wat je ergert of frustreert en waar dat vandaan komt. Maar ook wat je wilt bereiken en waarom je dat wilt. Ken je eigen ijsberg


Jun 10, 2019

Ik ontmoet veel leidinggevenden die zich onmachtig voelen om zelf hun koers te kiezen. Terwijl je daarvoor toch vaak leidinggevende bent geworden. Wees je eigen korpschef en creëer je ruimte met je eigen plan.


Jun 3, 2019

Onthou jij alles in je hoofd? Of maak je geregeld een to-do-lijstje? En doe je ook weleens een breindump? Want dat helpt je om echte keuzes te maken en prioriteiten te stellen.