Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

Aug 29, 2022

Je luistert gewoon naar mijn 200ste podcast. Al 200x brabbel ik hier iets over leiderschap, samenwerking, teamprocessen, communicatie en over prut en pret in het werken. Dank dat je luistert en blijf moedig in het UitAanAfspreken, want als je maar vol houdt, heb je het vanzelf 200x gedaan! 


Aug 22, 2022

Je mensen weten vaak wel wat ze te doen hebben en wat hun taak is. Maar wat ze als team met elkaar te doen hebben, voor welke gezamenlijke klus ze verantwoordelijk zijn, wat het resultaat moet zijn van de samenwerking, is vaak veel onduidelijker. 


Aug 15, 2022

We hebben vaak van die stemmetjes in je hoofd, die niet helpend zijn. Waardoor je jezelf afstraft, of klein houdt, of bang bent voor wat er kan gaan komen. Die gedachten roepen soms best duidelijk en we zijn geneigd om ze te geloven. Maar je kunt er voor kiezen om andere gedachten te geloven. 


Aug 8, 2022

Wanneer hebben we ons toch wijsgemaakt dat vallen hetzelfde is als falen? Leren doe je door heel veel te oefenen, fouten te maken, dingen uit te proberen en steeds weer op te staan. Alles gelijk goed doen is niet leren, vallen dat is pas leerzaam. 


Aug 1, 2022

Ik sprak al eerder over de vraag waarom in de sport feedback zo geaccepteerd wordt en we dat in het verdere dagelijks leven zo ingewikkeld vinden. Maar met sport hebben we wel een gezamenlijk doel. Zou daar de oplossing in zitten?