Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

Feb 28, 2019

Als leider help je medewerkers en de organisatie door een duidelijke visie te hebben en die uit te spreken.
 
Een helder ‘why' is motiverend en inspirerend en door dat uit te spreken ontstaan ook concrete en...


Feb 25, 2019

Je kan er zo klaar mee zijn - met een collega die je als lastig ervaart. In deze podcast bespreekt Heleen tips en trucs om zulke medewerkers productief aan te...


Feb 21, 2019

Hoe neem je besluiten waar iedereen mee instemt zonder ellenlange discussies? En waarom is het zo belangrijk dat iedereen gehoord wordt? 
Door alles uit te spreken, kun je echt iets afspreken waar iedereen op aanspreekbaar is. Dat lijkt tijd te kosten, maar creëert juist snelheid in het...


Feb 19, 2019

Heb jij teveel werk voor te weinig tijd? Dan is er maar één oplossing: keuzes maken. Door actief te besluiten waar je Ja tegen zegt en bewust nee te zeggen tegen al het andere.


Feb 14, 2019

UitAanAfspreken is het model dat Heleen heeft ontwikkelt. In veel teams worden afspraken niet omgezet tot daden, waardoor de samenwerking niet loopt en mensen niet zo productief zijn als zou kunnen.
Er ontstaat gedoe, wat onder tafel blijft en mensen spreken zich niet uit en spreken elkaar niet aan. In een...