Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

Nov 29, 2021

Waardering en complimenten zijn belangrijker dan dat we bewust zijn. En als we het doen, wordt dat toch niet altijd door anderen zo ervaren of gezien.
Successen groot maken en bewust je team op het podium zetten, blijft continue om aandacht vragen - en dat is niet voor niks zo.


Nov 22, 2021

Als je geen heldere visie hebt, die leidend is voor de taken en rollen in je team, en je bent niet duidelijk over procedures en werkwijze, kun je verwachten dat er ruis in de onderstroom ontstaat.


Nov 15, 2021

Als je doet, wat je deed, krijg je wat je kreeg.
Dus steeds hetzelfde doen, is niet zo effectief.
Professioneel handelen als teamleider vraagt om zien, denken, kiezen en daardoor bewust doen. 


Nov 8, 2021

Soms is de samenwerking in een team heel vanzelfsprekend geworden.
Maar daardoor is ook de klad er een beetje ingekomen en is het doel, de scherpste en de diepgang van het begin vervaagt.
Tijd voor een APK op teamafspraken.


Nov 1, 2021

Gebruik je hoofd niet om te onthouden, maar om te denken.
Deze uitspraak vond ik zo verhelderend, maar toch loop ik regelmatig te piekeren en te malen over alles wat ik nog moet, wil en overdenk.
Dus doe ik regelmatig een breindump.