Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

Nov 25, 2019

In organisaties en bedrijven wordt vaak geklaagd over ‘de communicatie’. Hoe glashelder en duidelijk ben jij voor anderen? En welke verwarrende boodschap sijpelt er misschien toch door jouw ‘heldere’ communicatie?

Integer communiceren vraagt om feedback en naar jezelf kijken in de spiegel. Het is een...


Nov 18, 2019

Hoe vaak ga jij het gesprek aan over wat mensen op het werk dragen. Wat past bij jullie functie en stuur jij daar op als leidinggevende? Hoe bloot is geaccepteerd en wat doe je met onverzorgde collega’s.

Sterk leiderschap is hier regelmatig het gesprek over voeren. Niet alleen bij incidenten, maar juist aan de...


Nov 11, 2019

James Comey, de oud FBI-directeur ten tijde van Obama en Trump heeft een inspirerend boek geschreven over eerlijkheid, meervoudig kijken en transparantie bij sterke leiders.

Over de moed om altijd de waarheid te willen vinden en niet eenzijdig te geloven in je eigen gelijk.


Nov 4, 2019

Heb jij nog weleens last van dat stille stemmetje in je hoofd dat soms fluistert ‘je kan het vast niet? Nu val je door de mand’.

Dan kunnen we elkaar de hand schudden. Ondanks dat je succesvol bent, en niet voor niets op deze plek zit, kun je soms zo twijfelen aan jezelf. Hoe steviger jij je voelt, hoe succesvoller...