Preview Mode Links will not work in preview mode

Sterk Leiderschap podcast

Met de Sterk Leiderschap podcast bouwt Heleen Siebert samen met jou aan leiderschap door het eerlijke gesprek (in teams) te faciliteren.

Gedurende de episodes ontwikkelt Heleen mindset, skills en gedrag van leidinggevenden en team members. Concreet, confronterend en met compassie.

De rode draad: Persoonlijk verantwoordelijkheid gaat over jou en mij!

May 27, 2019

Het is tof als collega’s je inhoudelijke feedback geven met de bedoeling om je beter te maken. Mijn feedback was dat ik teveel praat en er soms te dicht bovenop zit. Omdat daardoor het proces soms ook verstikt kan worden. Het willen helpen, helpt niet altijd.


May 20, 2019

Zelfs als je heel goed bent in taken afmaken, blijven er altijd losse eindjes over. En als je een beetje chaotisch bent, heb je waarschijnlijk een hele lijst met losse eindjes. Plan daar een dag voor in. En hecht al die losse eindjes af. Dat geeft rust in je hoofd en je agenda.


May 13, 2019

Hoe helder heb jij je doelen? Weet je waar je heen wilt en zeg je daar dan ook in volle overtuiging JA tegen. Want hoe standvastiger je dat voelt, hoe makkelijker het wordt om Nee te zeggen. En keuzes te maken in alles wat je te doen hebt.


May 6, 2019

Het liefst willen we dat alles in ons leven maakbaar is en dat elke dag de zon schijnt. De fijne, succesvolle momenten kunnen niet lang genoeg duren, maar worden toch weer afgewisseld door mindere, koude tijden. Het helpt om je voor te bereiden op de seizoenen.